Burgers, boeren, edelen, zegt ten allen voort
Jullie zijn allen uitgenodigd aan het hof van Fantasy Court

Standhouder zijn?


Bekijk dan onze
standhouder pagina

Wat is Fantasy Court

Dit is een Fantasyfestival dat zich richt op de minder bekende, unieke cultuur rondom Fantasy en zeker ook LARP. Dit festival bevat dan ook veel kraampjes, verenigingen en activiteiten die onder het wonderlijke rijk van Fantasy vallen. Denk aan LARP-verenigingen, verassende bordspellen, bijzonder eten, een LARP zwaardvechttoernooi (met een speciale kinderdivisie!), verhalenvertellers, larpboogschieten, familiewapens schilderen en verschijnende kraampjes die al deze toebehoren aanbieden. Wij bieden van alles aan dat in de Fantasywereld thuis hoort of ervoor zorgt dat u zich er onderdeel van zal voelen.
Iedereen is welkom! Of je nu wel of geen student bent, een ouder met kinderen of een zelfstandige; voor iedereen wordt wat georganiseerd. Zo zijn er speciale workshops, verschillende activiteiten en een kinderdivisie van het zwaardvechttoernooi.

Wij worden georganiseerd door


ESRG Knights of the Kitchen Table

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Kijk dan vooral op onze Facebook pagina

Editie 2020

We zijn weer volop bezig met de organisatie van de nieuwe editie. Omdat we om de grote festivals heen moeten plannen kunnen we nog geen definitieve datum vastzetten. Zo gauw die is bepaald kan je hem op deze site vinden. Als je ondertussen meer wilt weten of interesse hebt in deelname aan Fantasycourt 2020. Kijk dan gerust op onze Facebook pagina of stuur ons een e-mail.

Voorgaande edities

De editie Fantasy Court 2018, Fantasy Court 2017 en de voorloper LarpBattle 2016 trokken al veel enthousiast publiek en deze keer belooft het alleen nog maar beter te worden! Ook hebben we meegedaan bij het “Freemdom is” Bevrijdingsfestival van 5 mei 2017. Daarnaast heeft een van de organisatoren, en meerdere leden van de ons overkoepelende studentenvereniging een geweldig interview gegeven over wat LARPen nu eigenlijk is, en hoe ontzettend tof het wel niet is!

Editie 2019

De meest recente editie van Fantasy Court 2019 heeft plaats gevonden op 2 juni 2019 in de middag en namiddag, op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven. Om een succes te garanderen hadden we extra veel goed weer besteld. Helaas was het daardoor aan de warme kant. Dat mocht echter de pret niet drukken en met een extra laag zonnebrand is het uiteindelijk een mooie dag geweest vol prachtige verhalen, strijd en volop gezelligheid.

Hoe kan ik meedoen?

Fantasy court is vrij te bezoeken. Het terrein is open er is geen toegangsbewijs of reservering nodig. Wel moet men zich (gratis) inschrijven om deel te nemen aan het toernooi. Dit kan ter plekke voor aanvang van elk toernooi.

Wat is er op het festival te doen?

Op dit moment hebben we nog geen activiteiten en kraapjes aangekondigd. Zo gauw er meer bekend is zullen we dit hier plaatsen.

Wij worden ondersteund doorAan alle kooplieden, standhouders en reizende acts

Wilt u zelf met een kraam, act of dienst deelnemen aan het Festival? Kijk dan bij de Standhouder pagina

Wilt u ons sponsoren zodat wij deze unieke Fantasycultuur aan een breder publiek kunnen brengen door middel van dit festival komende zomer? Neem dan vooral contact met ons op via organisatie@fantsycourt.nl om de zaken met ons door te spreken!
Met uw sponsorbijdragen kunnen wij zorgen dat het festival vrij toegankelijk is en kunnen wij de locatie verfraaien met extra entertainment om het tot een nog leukere dag te brengen.
Tot op het hof!


Sponsoren

Wij worden mede mogelijk gemaakt door
  • ESRG Knights of the Kitchen Table
  • Studium Generale TU/e
  • Rabobank Eindhoven-Veldhoven